2013. december 13., péntek

KÖNYVET A KARÁCSONYFA ALÁ!

A Dyscalculiaport működtetőjeként szeretném megköszönni a régóta kapott érdeklődést. Azt gondolom, hogy a számolás a mindennapjaink alapját képezi, ezért a gyengébb képességek gyermekkori megtámogatása a felnőtt élet sikerének záloga.  Ehhez csakis a gyermek saját eszköztárát használhatjuk fel, nem érdemes más művi a felnőttek által kreált módszereket bevetni.

Kedves régi Követők,
ennek a szellemében a Rangáné Lovas Ágnes által írt Kísérletek Nagy Könyve című színes könyvet nyerheti meg valaki, aki 2 kérdésemre sikerrel válaszol ezen bejegyzés alatt.A válaszok a bejegyzésekben megtalálható.  Ez a játék csak a régóta a blog vagy Facebook felületet követők számára lehetőség.

1) Az ujjhasználat hány éves korig elfogadott segédeszköz általában?
1. kérdés válaszának felülete ITT.
2) Az emberi erőforrások minisztere 15/2013.(II.26.)EMMI rendelete a pedagógiai szakszolgálati intézmények működéséről című jogszabály alapján
Milyen rendszerességgel kell kontrollvizsgálatra járni 10 éves korig?
2. kérdés válaszának felülete ITT.
A válaszokat a bejegyzés alatti megjegyzésbe várom 2013. 12.16-ig. 


Boldog Karácsonyt 
minden Dyscalculiaport Követőnek.
Farkasné Gönczi Rita

2 megjegyzés:

 1. 1, 8-9 éves korig elfogadott az ujjak használata számoláskor, de diszkalkulia esetén sokkal tovább is segítséget nyújthat.
  2, 10 éves korig két évente kell kontrollvizsgálatra menni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kata, gratulálok! Örömmel értesítelek, hogy megnyerted a Kísérletek Nagy Könyvét, melyet a postázási cím megadását követően azonnal feladok.

   Törlés